Een gevoel van schoonheid

Gratis verzending vanaf €60,-

Een gevoel van schoonheid
Gratis verzending vanaf €50,-
+31 (0)40 203 03 24

Over het merk

Guinot

Mijn eerste kennismaking met het Franse merk Guinot was toen ik ging trouwen. Ik was nog geen schoonheidsspecialiste en werkte als verpleegkundige maar wist wel dat ik een goede behandeling met resultaat wilde voor mijn vochtarme, droge huid.

Guinot, een cosmetisch merk vanuit farmaceutische wetenschap ontwikkelt, heeft wereldwijd in meer dan 75 landen 12.000 schoonheidssalons die behandelingen geven en sinds 1996 dus ook Salon Imago te Sterksel. Grondlegger en Dokter in de Farmacie van dit mooie Franse huidverzorgingsmerk is Jean-Daniel Mondin en dat al meer dan 50 jaar. Guinot heeft een breed assortiment van 15 verschillende lijnen die de huid van top tot teen kunnen verzorgen. Voor ieder huidprobleem een oplossing dus voor iedere huid het juiste product waarbij huidverbetering centraal staat!

Alle producten hebben een plantaardige basis met een hoge dosering  aan plantenextracten die d.m.v. biotechnologie bewerkt zijn waardoor er een minimale kans op allergische reacties is. Guinot was het eerste cosmeticamerk met een dubbele ISO-certificering (strenge farmaceutische normen 22716 &milieuaspecten 14001), beschikt over een eigen laboratorium, fabriek en afdeling Research & development en heeft een eigen academie om de kwaliteit en niveau van ons als schoonheidsspecialiste te garanderen.

Naarmate we ouder worden, neemt de activiteit van cellen af. Als cellen een gebrek aan energie hebben, reproduceren ze trager, vertraagt de synthese van elastinevezels  en vindt het verouderingsproces plaats. Hetzelfde geldt voor de spieren in het gezicht ook de spierspanning neemt af  en hierdoor verslappen de gezichtscontouren. Guinot is uniek en heeft het gepatenteerde ‘Hydraderm Cellular Energy’-Apparaat, waarmee we onderstaande behandelingen kunnen uitvoeren.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Sidebar
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Bij gebruik van deze site ga je akkoord met de cookieverklaring.
Start typing to see posts you are looking for.
Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Voeg 06-38481479 toe aan Whats-App en stuur ons een bericht.