Een gevoel van schoonheid

Gratis verzending vanaf €60,-

Een gevoel van schoonheid
Gratis verzending vanaf €50,-
+31 (0)40 203 03 24
Lees hier meer over onze

Disclaimer

De website https://www.salonimago.nl/ en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van de Salon Imago. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Salon Imago.

Copyright

De inhoud van deze website en andere uitingen van Salon Imago op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Salon Imago wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Salon Imago behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Privacy

Alle gegevens die je invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Salon Imago zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Salon Imago zonder jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Sidebar
Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren. Bij gebruik van deze site ga je akkoord met de cookieverklaring.
Start typing to see posts you are looking for.
Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Voeg 06-38481479 toe aan Whats-App en stuur ons een bericht.